Via ons kun je ballonvaren vanuit Heeze of de directe omgeving daarvan. Wij beschikken over diverse ballonnen en piloten in heel Brabant en de rest van Nederland. Hierdoor kunnen wij ballonvaren vanuit Heeze mogelijk maken.

Ballonvaren Heeze is een bijzondere activiteit

Ballonvaren is een bijzondere activiteit, dat weten wij als geen ander. Je ziet de wereld vanuit een heel ander perspectief. Je bent een uur in de lucht en wij zorgen ervoor dat je tijdens de ballonvaart volop kunt genieten van het prachtige uitzicht. Meer informatie over een ballonvaart vindt je op deze pagina. Een ballonvaart is een unieke belevenis en extra speciaal over jouw eigen woonplaats.

Je gaat in een mand met mensen die allemaal de omgeving van Heeze van boven willen zien. Hierdoor kunnen wij er voor zorgen dat je jouw eigen omgeving te zien krijgt, want dat is immers toch het leukste? Heb je Heeze al eens vanuit de lucht gezien, onthoud dan dat ballonvaren steeds weer anders is en je steeds weer nieuwe dingen ziet.

Meer informatie over ballonvaren

Kijk gerust verder op onze site voor alle informatie over ballonvaren over Heeze en mochten er dan nog vragen ontstaan, schroom dan niet om contact ons op te nemen.

Bekijk de geplande ballonvaarten in de buurt van Heeze

Klik voor meer informatie over ballonvaren over o.a. Heeze

Ballonvaart makenBallonvaart bedrijfsuitje HeezeBallonvaart tijdens vakantieBallonvaart tijdens dagje wegBallonvaren informatie HeezeBallonvaart HeezeBallonvaart huwelijksaanzoek arrangementBallonvlucht boven HeezeLuchtballon huren Vrijgezellenfeest HeezePrivé ballonvaart HeezeBallonvaart tarieven

Naast Son kunt u ook over uw eigen woonplaats of favoriete plaats ballonvaren.

Naast Heeze kan je ook over jouw eigen woonplaats of favoriete plaats ballonvaren. Hieronder de plaatsen waar wij eerder al ballonvaarten maakten.
Beek En Donk, Vlierden, Neerkant, Bakel, De Rips, Deurne, Maarheeze, Gastel

Naast Heeze kan je ook over jouw eigen woonplaats of favoriete plaats ballonvaren.

Chat openen
Scan de code
Hallo!
Heb je nog vragen of wil je boeken. Wij helpen je graag.