Altijd al eens met z’n tweeën een ballonvaart willen maken boven Mierlo?

Wij laten deze droom voor jouw in vervulling laten gaan. Een ballonvaart voor twee, privévaart of privé ballonvlucht kunnen we ook met meer mensen maken. Laat jouw vrienden of familie mee genieten vanuit Mierlo.

Genieten van de ballonvaart zonder andere mensen erbij. We kunnen de luchtballonvaart laten starten waar we willen in overleg met jullie. Door gebruik te maken van de juiste windrichting kunnen wij er voor zorgen dat u Mierlo van boven kunt zien.

Ballonvaart voor 2 in Mierlo

Boek hier jouw ballonvaart voor 2 vanuit Mierlo
Ballonvaren is uniek, bijzonder en als u dit met 2 doet extra romantisch. Als we in Mierlo kunnen opstijgen maakt dit uw ballonvaart voor 2 zeer bijzonder.

Meer weten over ballonvaren in Mierlo

Bent u van plan om een ballonvaart voor 2 te gaan maken vanuit Mierlo een ervaring rijker te worden, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag alles over ervaringen met een ballonvaart voor 2 vanuit Mierlo.

Bekijk de geplande ballonvaarten in de buurt van Eindhoven

Mierlo is een plaats in de gemeente Geldrop-Mierlo

Ballonvaart makenBallonvaart bedrijfsuitje MierloBallonvaart tijdens vakantieBallonvaren informatie MierloBallonvaart MierloBallonvaren boven BrabantLuchtballon vliegen MierloBallonvlucht boven MierloLuchtballon huren Vrijgezellenfeest MierloPrivé ballonvaart MierloBallonvaart tarieven

Tevens ballonvaarten vanuit deze plaatsen.

Chat openen
Scan de code
Hallo!
Heb je nog vragen of wil je boeken. Wij helpen je graag.