Ga je met de familie op vakantie naar een camping in Heeze, of bent je van plan om naar Heeze op vakantie te gaan? Er zijn zeker al een heleboel leuke tips die je gevonden hebt op het internet. Waar je waarschijnlijk niet aan gedacht hebt is dat het mogelijk is om een ballonvaart te maken in de omgeving van Heeze!

Opstijgen op de camping in Heeze

Misschien heeft camping De Kluis in Heeze zelfs een voetbalveld waar we op kunnen stijgen. Bekijk de vakantieomgeving eens van een heel andere kant.

Natuurlijk zijn de weersomstandigheden belangrijk. Mocht de ballonvaart op de camping om die reden niet doorgaan. Geen probleem. Het is goed om te weten dat u later de luchtballontocht kan inhalen op een van de 50 locaties door heel Nederland.

Kijk ook eens verder op onze site voor alle informatie over ballonvaren. Heb je nog vragen, wensen of tips, bel 040 – 36 90 537 of stuur ons een mail.

Boek een last minute ballonvaart in de buurt van Heeze

Ben je nog op zoek naar een leuke camping om je vakantie te vieren?
De ANWB heeft een groot aantal campings voor je op een rijtje gezet.
Klik voor meer informatie over een ballonvaart in o.a. Heeze

Ballonvaart makenBallonvaart bedrijfsuitje HeezeBallonvaart tijdens dagje wegBallonvaren informatie HeezeBallonvaren boven BrabantLuchtballon vliegen HeezeBallonvaart eigen woonplaatsBallonvaart huwelijksaanzoek arrangementBallonvlucht boven HeezeLuchtballon huren Privé ballonvaart HeezeBallonvaart tarieven

Chat openen
Scan de code
Hallo!
Heb je nog vragen of wil je boeken. Wij helpen je graag.