Een huwelijks aanzoek in een luchtballon. Een idyllische en ongewone manier om jouw geliefde uit Best ten huwelijk te vragen. Zeg nu zelf wat is er nu sprookjesachtiger dan dit te doen door middel van een ballonvaart?

Ballonvaren is erg rustig en sfeervol. Wij hebben de mogelijkheden om dit te doen vanuit Best of de directe omgeving daarvan. Ben je nieuwsgierig geworden, kijk dan gerust eens verder op deze website. Wij maken jouw droom van een huwelijksaanzoek met de luchtballon vanuit Best waar.

Romantisch huwelijks aanzoek tijdens een ballonvaart boven Best

De beste manier om een huwelijksaanzoek boven Best te doen is door middel van een privé ballonvaart in Best. Lekker romantisch genieten van de omgeving en van elkaar. Alleen onze piloot is je getuige.

Boek hier jouw huwelijksaanzoeks ballonvaart in Best

Vraag je partner ten huwelijk op een originele manier tijdens een romantische ballonvaart voor 2. Wij hebben al bijna 25 jaar ervaring met dit type ballonvluchten. De persoonlijke en professionele begeleiding van ons team, laat niks aan het toeval over. De hele vlucht staat in het teken van het verlossende ja-woord.

Wat is inbegrepen in deze vaart?

 • Adembenemende ballonvaart van ongeveer een uur
 • De terugrit naar de opstijglocatie
 • Begeleiding door ons ervaren en enthousiast team
 • Tijdige update over de weersomstandigheden en de opstijglocatie
 • Uitgebreide briefing door de piloot voor je opstijgt
 • Champagne na de vaart
 • Passagiersverzekering van de passagiers
 • Jouw huwelijksaanzoek in een luchtballon op maat.

  Kijk ook eens verder op onze site voor alle informatie over ballonvaren en mochten er dan nog specifieke wensen voor je huwelijksaanzoek zijn, twijfel dan niet Bel 040 – 36 90 537 of mail ons.

  Ballonvaart makenBallonvaart bedrijfsuitje BestBallonvaart tijdens dagje wegBallonvaren informatie BestBallonvaart BestBallonvaren boven BrabantLuchtballon vliegen BestBallonvaart eigen woonplaatsLuchtballon huren Vrijgezellenfeest BestPrivé ballonvaart BestBallonvaart tarieven

  Naast Best kunt u ook over uw eigen woonplaats of favoriete plaats ballonvaren.

  Chat openen
  Scan de code
  Hallo!
  Heb je nog vragen of wil je boeken. Wij helpen je graag.