Een huwelijks aanzoek in een luchtballon. Een uitzonderlijke en originele manier om jouw geliefde uit Valkenswaard ten huwelijk te vragen. Zeg nu zelf wat is er nu idyllischer dan dit te doen door middel van een ballonvaart?

Ballonvaren is erg rustig en sfeervol. Wij hebben de mogelijkheden om dit te doen vanuit Valkenswaard of de directe omgeving daarvan. Ben je nieuwsgierig geworden, kijk dan gerust eens verder op deze website. Wij maken jouw droom van een huwelijksaanzoek met de luchtballon vanuit Valkenswaard waar.

Romantisch huwelijks aanzoek tijdens een ballonvaart boven Valkenswaard

De beste manier om een huwelijksaanzoek boven Valkenswaard te doen is door middel van een privé ballonvaart in Valkenswaard. Lekker romantisch genieten van de omgeving en van elkaar. Alleen onze piloot is je getuige.

Boek hier jouw huwelijksaanzoeks ballonvaart in Valkenswaard

Vraag je partner ten huwelijk op een originele manier tijdens een romantische ballonvaart voor 2. Wij hebben al bijna 25 jaar ervaring met dit type ballonvluchten. De persoonlijke en professionele begeleiding van ons team, laat niks aan het toeval over. De hele vlucht staat in het teken van het verlossende ja-woord.

Wat is inbegrepen in deze vaart?

 • Adembenemende ballonvaart van ongeveer een uur
 • De terugrit naar de opstijglocatie
 • Begeleiding door ons ervaren en enthousiast team
 • Tijdige update over de weersomstandigheden en de opstijglocatie
 • Uitgebreide briefing door de piloot voor je opstijgt
 • Champagne na de vaart
 • Passagiersverzekering van de passagiers
 • Jouw huwelijksaanzoek in een luchtballon op maat.

  Kijk ook eens verder op onze site voor alle informatie over ballonvaren en mochten er dan nog specifieke wensen voor je huwelijksaanzoek zijn, twijfel dan niet Bel 040 – 36 90 537 of mail ons.

  Ballonvaart makenBallonvaart bedrijfsuitje ValkenswaardBallonvaart tijdens dagje wegBallonvaren informatie ValkenswaardBallonvaart ValkenswaardBallonvaren boven BrabantLuchtballon vliegen ValkenswaardBallonvaart eigen woonplaatsLuchtballon huren Vrijgezellenfeest ValkenswaardPrivé ballonvaart ValkenswaardBallonvaart tarieven

  Naast Valkenswaard kunt u ook over uw eigen woonplaats of favoriete plaats ballonvaren.

  Chat openen
  Scan de code
  Hallo!
  Heb je nog vragen of wil je boeken. Wij helpen je graag.