Altijd al eens met z’n tweeën een ballonvaart willen maken boven Heeze?

Wij laten deze droom voor jouw in vervulling laten gaan. Een ballonvaart voor twee, privévaart of privé ballonvlucht kunnen we ook met meer mensen maken. Laat jouw vrienden of familie mee genieten vanuit Heeze.

Genieten van de ballonvaart zonder andere mensen erbij. We kunnen de luchtballonvaart laten starten waar we willen in overleg met jullie. Door gebruik te maken van de juiste windrichting kunnen wij er voor zorgen dat u Heeze van boven kunt zien.

Ballonvaart voor 2 in Heeze

Boek hier jouw ballonvaart voor 2 vanuit Heeze
Ballonvaren is uniek, bijzonder en als u dit met 2 doet extra romantisch. Als we in Heeze kunnen opstijgen maakt dit uw ballonvaart voor 2 zeer bijzonder.

Meer weten over ballonvaren in Heeze

Bent u van plan om een ballonvaart voor 2 te gaan maken vanuit Heeze een ervaring rijker te worden, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag alles over ervaringen met een ballonvaart voor 2 vanuit Heeze.

Bekijk de geplande ballonvaarten in de buurt van Eindhoven

Heeze is een plaats in de gemeente Heeze-Leende

Ballonvaart makenBallonvaart bedrijfsuitje HeezeBallonvaart tijdens vakantieBallonvaren informatie HeezeBallonvaart HeezeBallonvaren boven BrabantLuchtballon vliegen HeezeBallonvlucht boven HeezeLuchtballon huren Vrijgezellenfeest HeezePrivé ballonvaart HeezeBallonvaart tarieven

Tevens ballonvaarten vanuit deze plaatsen.

Chat openen
Scan de code
Hallo!
Heb je nog vragen of wil je boeken. Wij helpen je graag.